Tue. Jan 31st, 2023

Jag sitter i kors över en Elden Ring fight club

Över min axel står Smoldering Church, som placerar mig i norra Limgrave, precis vid Caelid-gränsen. I öster kastar Minor Erdtree en imponerande siluett i horisonten. I väster skär det gudomliga tornet en orörlig ram i fjärran. Dimma rullar över den karga sluttningen, och de blodröda molnen som hänger ovanför avger starka domedagsvibbar. För en av de två gladiatorerna som kämpar till döden före mig är det verkligen deras räkenskapsdag. Men vad är det här? En av kombattanterna har just halsat en kolv Crimson Tears. Hälsopåfyllning, i en Elden Ring fight club? Inte på min klocka. Jag är så gammal som de kommer.

Jag skar tänderna i Dark Souls fight clubs, förstår du

Tillbaka när ära och ritual regerade över. När användningen av magi i 1v1, närkamper var lagliga men illa ställda, och när straffet för att ha fräckheten att knuffa en hälsodryck mitt i kampen var döden på alla sätt som var nödvändigt. I det här fallet är det en snärt av min Lusats Glintstone Staff och en rollbesättning av Rennalas Full Moon-trolldom. Vila i frid, Furled Finger WaterBoy75. Okej, vem är nästa

By Adam

If you want to contribute kindly contact at [email protected] or [email protected] also you can buy guest posts from our other different sites and write post for us.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *