Mon. Aug 15th, 2022

Det verkar som att alla, även människor som vanligtvis inte deltar i FromSoftware-spel.

spelar Elden Ring. Det är för närvarande det sjunde mest spelade spelet på Steam baserat på antalet samtidiga spelare och har en poäng på 97 på Metacritic, vilket gör det på väg att bli årets högst rankade spel. Och även om jag har njutit av bitarna av Elden Ring som jag har spelat, är jag inte så sugen på att gå med resten av mina Tarnished-kollegor i Lands Between än. Jag väntar på att guideskribenterna, speedrunners och wikiredaktörerna ska komma ikapp, för från mina pyssel i FromSoftware-spel vet jag att för att verkligen kunna njuta av Elden Ring kommer jag att behöva mycket hjälp som bara gör det finns inte än.

Elden Ring är ett spel som är tänkt att vara mystiskt.

Det verkliga roliga ligger inte bara i att besegra de utmanande bossarna, utan också i underverket av oavsiktlig upptäckt. Så jag förstår hur att använda guider och förklarare kan verka motstridig till hur Elden Ring är tänkt att upplevas. Men jag vill inte bli förvånad i Elden Ring. Med hur straffande dessa spel är, betyder överraskningar vanligtvis omedelbar död och omedelbar död i FromSoftware-spel innebär också en förlust av framsteg. Timmar av arbete och noggrann runansamling utplånades plötsligt på grund av något jag inte var beredd på, som en teleporterande skattkista eller ett överraskande björnskelett

Jag förstår varför vissa spelare absolut älskar den typen av troll.

men det är den typen av saker som får mig att lägga ner ett spel och aldrig ta upp det igen. Att ha en guide hjälper till att stryka ut alla de mindre glamorösa bitarna av spelet som kan förvandla Elden Ring från en annars trevlig upplevelse till en som får mig att vilja förbanna min existens. Jag tror inte heller att att gå in i något fullt beväpnat, med all information jag kan, kommer att förstöra spelets under. Trots att jag tittade på timmar av speedruns och Let’s Plays innan jag försökte Bloodborne på egen hand, kände jag fortfarande den konstigt tilltalande blandningen av skräck, chock och rädsla som jag fick av en snattare för första gången.

En guide skulle inte riktigt förstöra mitt roligt eftersom det inte kan slå en chef för mig.

Att ha en genomgång till hands för min resa genom FromSoftwares tidigare spel, Sekiro: Shadows Die Twice, har gjort min rättegång mot Guardian Ape så mycket mer tolerabel. Jag visste vart jag skulle gå till farm XP och vilka saker jag skulle köpa för att förbereda mig för kampen. Och även om den håriga jäveln har gett mig den (bajs-utsmetade) verksamheten, har jag fått en kick av att se mina framsteg i realtid. Även om en guide kan förstöra vissa aspekter av Elden Ring, kan det inte ta bort den känslan av prestation.

Jag är också en person som gillar att ha en snabb referensguide.

Jag vet att det att spela Elden Ring nästan kräver att föra en dagbok över vad som är var och jag är glad över att mina kamrater delar med sig av sina illustrerade anteckningar på sociala medier. Men igen, nä. Om jag har en fråga vill jag ha den besvarad omedelbart. Jag vill inte förvirra mig om möjligheten att upptäcka det själv, eller hoppas att en tidigare version av mig hittade svaret innan jag visste frågan. Det tilltalar mig helt enkelt inte. Det betyder inte att jag kommer att springa till en wiki så fort jag stöter på någon friktion i spelet, men jag vill ha alternativet. Jag har haft sällskap av en öppen bärbar dator under hela min Sekiro-resa och jag har mitt livs tid

By Adam

If you want to contribute kindly contact at [email protected] or [email protected] also you can buy guest posts from our other different sites and write post for us.

Leave a Reply

Your email address will not be published.