Tue. Dec 6th, 2022
Ett eko i benet Kapitel 50 uppdelning

[ad_1]

Outlander säsong 6 — med tillstånd av Robert Wilson/STARZ

Alla är försiktiga med en attack i Outlander Book 7, kapitel 50

Vi har ett hot om attack hela tiden Främling Bok 7, kapitel 50. Vi skulle inte ens behöva veta vad som skulle hända på det fortet för att ens veta det.

Alla verkar veta att en attack kommer att ske. Ändå verkar ingen vilja göra något åt ​​det. Om jag ska vara ärlig så får jag inte ut så mycket av det här kapitlet. Jag behöver egentligen inte få veta hur nära britterna är det amerikanska fortet.

Jag antar att detta beror på alla tidigare kapitel vi har haft. Vi vet vad Burgoyne planerar på grund av William, och vi vet att den brittiske officeren tror att indianerna är på hans sida. Vi vet också för Bree och Roger att fortet är förlorat.

Det finns säkert en viss föraning i hur det kommer att gå med omnämnanden av tidigare strider. Samtidigt är det inte så mycket i vägen för att förebåda när vi redan vet hur det hela kommer att utspela sig.

Kommer den att användas i tv-serien? Jag tror det, men jag tror att det kommer att berättas på ett lite annorlunda sätt än boken. Jag kommer till mina tankar om det i avsnittet anpassning.

Låt oss dyka in Ett eko i benet Kapitel 50.

[ad_2]

By Adam

If you want to contribute kindly contact at [email protected] or [email protected] also you can buy guest posts from our other different sites and write post for us.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *