Tue. Sep 26th, 2023

Nyligen gav Nintendo oss en inblick i våra spelår på Switch; det gav en påminnelse om att Mario alltid tittar på när vi spelar, och att vi har ägnat många dagar på året åt denna underbara hobby. Beroende på region får du en snygg sida med information som täcker dina mest spelade spel, handhållen / dockad split, antal spelade spel och mer.

Om du fortfarande inte har gjort det, gå till sidorna nedan och se till att du är inloggad på ditt Nintendo-konto.

North American Year In Review Page
European Year In Review Page
Ett antal av oss i Nintendo Life Towers (även känd som våra individuella hemmakontor, men strunt) tittade på vår statistik och några av resultaten var… överraskande. I vissa fall påminner det oss om stora spel vi recenserat, eller spel som dominerade våra rutiner eller specifika månader.

Så, i en anda av att dela, har några av vårt team bestämt sig för att skriva om sina tre bästa matcher tillsammans med några tankar om resultaten. Njut av!

Du var faktiskt nummer 2
Du var faktiskt nummer 2 (Bild: Capcom)
Thomas Whitehead, biträdande redaktör
Animal Crossing: New Horizons – 141 timmar
The Great Ace Attorney Chronicles – 38 timmar
Monster Hunter Rise – 37 timmar
Jag tyckte om att läsa min statistik, som var en blandning av förväntade och några ögonbrynshöjande överraskningar. Till exempel förväntade jag mig att handhållet spel skulle dominera, med 70 % av min tid att lämna dockan tom. Jag visste att oktober skulle bli min mest hektiska månad tack vare Metroid Dread, som jag spelade igenom två gånger inom ett par veckor.

Den totala speltiden var dock nästan hälften av vad den var 2020 – Switch var mitt obestridda spelsystem för ett år sedan, men har haft mer konkurrens i år. Det har dock inte samlat damm, och tydligen startade jag fortfarande 38 nya spel i år; Jag tror inte att jag blev 38, men sånt är livet.

När det gäller topp 3 var nummer 1 garanterat då jag spelar det lite varje dag, det är en del av min morgonrutin. The Great Ace Attorney Chronicles har dock varit en härlig överraskning, eftersom jag har njutit av den mycket långsamma, gradvisa utvecklingen; Jag har inte ens avslutat det än! Det är en serie som alltid har erbjudit fantastisk valuta för pengarna, och låt oss inte glömma att det är två spel i ett. Det är mycket läsning och invändningar.

Och Monster Hunter Rise är fantastisk, om något borde jag ha spelat det mer. När jag ser över mitt Switch-år som helhet har jag kommit fram till att det var ett bra år, särskilt med tanke på galenskapen under de senaste två åren. Tack så mycket, ödmjuka lilla Switch.

Ah, livet på ön
Ah, livet på ön (Bild: Nintendo Life)
Kate Gray, personalskribent
Animal Crossing: New Horizons – 184 timmar
Story of Seasons: Friends of Mineral Town – 71 timmar
Story of Seasons: Pioneers of Olive Town – 58 timmar
Jag tycker att detta målar upp en ganska orättvis bild av mig som en bondtokig gamer! Jag spelar massor av spel, och jag lägger enorma mängder tid på Ace Attorney och Fata Morgana i år… men naturligtvis är de jag tillbringade mest tid i de som belönar dig för regelbundna incheckningar. Jag tror dock inte att det är särskilt representativt för mina spelvanor. Men att ta reda på att jag tillbringade 59 % av min speltid i portabelt läge är vettigt. Jag har alltid varit en handhållen tjej.

Tydligen har jag spelat 41 matcher i år. Inte säker på om det räknas spel som jag har installerat och inte rört, men det låter ungefär rätt. Mina toppgenrer är Action/Äventyr/Simulering/RPG/Puzzle, vilket jag förmodligen hade kunnat gissa, även om jag inte är säker på hur många pusselspel jag har spelat i år, förutom Bonfire Peaks.

När jag tittade på mitt Steam-bibliotek för jämförelse, tillbringade jag mycket tid i Valheim (92,9 timmar) och Hades (191 timmar, herregud) samt 49 timmar i Astroneer, 36 timmar i Loop Hero, 23 timmar i Raft, 17 timmar i Resident Evil 4, 15 timmar i Inscryption och 31 timmar i Cicory. Många av dessa spel skulle jag ha spelat på Switch om de hade kommit ut samtidigt… och jag kommer sannolikt att göra liknande nummer med Astroneer när det kommer till Switch! Och, ja, jag kan inte kontrollera hur länge jag har tillbringat i Minecraft eftersom webbplatsen för närvarande är nere, men jag skulle uppskatta minst 200-300 timmar. Se, jag är en riktig gamer.

By Adam

If you want to contribute kindly contact at [email protected] or [email protected] also you can buy guest posts from our other different sites and write post for us.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *