Tue. Sep 26th, 2023

The Monday Inbox frågar hur annorlunda Breath Of The Wild 2 kommer att vara från det första spelet, eftersom en läsare inte är imponerad av Resident Evil Village.

OBS: När vi förbereder vårt eget jul- och nyårsinnehåll inför slutet av året, vänligen överväg att skicka in din egen festliga Reader’s Feature för att köra över jullovet. Det kan röra sig om vilket ämne som helst, men om det är något du har tänkt skriva om, men aldrig kommit på, så vore det en bra tid för det nu.

För att själv delta i diskussionerna skicka ett e-postmeddelande till [email protected]

Inga vinnare
När vi vacklar mot ännu en lockdown, eller vad det nu är som pågår den här julen, tänkte jag sätta mig in i en ny online shooter. Jag har ingen Xbox, så Halo är ute, vilket lämnar de uppenbara kandidaterna som Call Of Duty: Vanguard och Battlefield 2042. Jag är inte intresserad av Vanguard av ett dussin olika anledningar och även om jag accepterar att det inte är meningen att det ska vara hemskt , jag kan bara inte bli upphetsad över det.

Battlefield 2042 verkar mer intressant på pappret, när det gäller de olika lägena och omfattningen av striden. Jag gillar till och med inställningen, även om det inte finns något berättelseläge, och grafiken ser bra ut. Men när man tittar runt på nätet verkar spelet inte ha något annat än negativt prat kring det och väldigt låga antal användare, åtminstone på PC.

Är spelet i princip DOA? Hela scenen verkar död och förmodligen ett misstag att komma in i från början. Efter allt det där snacket, innan det släpptes, om att Battlefield slog Call Of Duty och det visar sig att båda spelen i princip har avvisats av deras fanbas. Å ena sidan är det bra att veta att folk inte äter upp det här utan att tänka på det, men å andra sidan är jag verkligen inte säker på vad jag ska spela nu. Kanske Apex Legends?
Confitering

Endast människa
Jag hoppades att de skulle visa Starfield på The Game Awards bara så att vi kunde få en uppfattning om hur mycket rymdskeppsstrid det finns i den. Som ett livslångt Elite-fan kan jag helt enkelt inte klara av hur tråkig Elite: Dangerous är och fortsätter att hoppas att de kommer att släppa en “riktig” Elite 4 som bara är för enspelare. Även om jag vet att de inte gör det.

Om Starfield låter dig gå ut i rymden när du vill, och slå en kamp med vem som helst skulle det vara fantastiskt, vad jag är orolig. Jag är lite besviken över att det inte kommer att ha utomjordingar i sig. Att bara ha människor är förmodligen för att få det att verka mer realistiskt, men jag är villig att slå vad om att det finns mycket mer i spelet som är mer orealistiskt än utomjordingar.

Aliens är till exempel helt vetenskapligt rimliga, men snabbare än lätta resor är det inte.
Benson

Ta bort det
Kan jag vara motstridig och säga att jag inte tycker att It Takes Two verkligen är så bra? Det är kul att spela i co-op, men vad är det inte? För mig går hela spelet sönder eftersom de två huvudkaraktärerna är helt olika. Jag tror inte att de är ämnade att vara det, men jag ville inte “vara” dem eller höra dem fortsätta om sig själva i det oändliga.

Det var faktiskt en ganska dålig historia och tonmässigt kunde den inte bestämma sig för om man skulle välja en Pixar-stil eller något mörkare. Hela biten med elefanten är helt enkelt konstig och helt osynkroniserad med resten av spelet. För mig verkade det hela mer som en bra idé än ett bra spel.
Logey

E-posta dina kommentarer till: [email protected]

Långsam reaktion
Som en 45-årig spelare som började på en Acorn Electron, gissar jag att jag är en av de första personerna som har spelat sedan barndomen för att nå medelåldern, och under de senaste åren eller två har jag märkt en alarmerande nedgång i mina förmågor.

Spelet som har lett till detta är Returnal. Jag är ganska säker på att i yngre ålder, med bättre reaktioner, hade jag lätt kunnat ta mig igenom det, men jag rasar fortfarande genom den tredje nivån ett halvår senare. Det andra spelet jag spelar som har hamnat på det där hemma är Apex Legends. Jag har några yngre gamervänner som konsekvent gör det bättre än mig, och ibland känner jag en börda.

Jag kom dock till en uppenbarelse nyligen, och i stället för att spela “enklare” spel, eller de som inte behöver blixtrande reaktioner, kommer jag att fortsätta rasa. Kanske blir det en seniorliga en dag!
Cj Danby

Bästa och sämsta
När det gäller den definitiva versionen av Resident Evil 4, för mig är det PlayStation 2-utgåvan eller HD-utgåvorna på PlayStation 3/Xbox 360, PlayStation 4/Xbox One och även PC.

PlayStation 2-utgåvan såg inte lika snygg ut som den ursprungliga GameCube-utgåvan, men den lade till Separate Ways (fem kapitel där du spelade som Ada), ett nytt laservapen och två galet nya kläder – en gangster för Leon och en kostym av rustning för Ashley!

Wii Edition hade också allt detta extra innehåll, och jag hade väldigt roligt med det vid den tiden, men på grund av mitt funktionshinder kan jag inte spela det längre. Mitt funktionshinder utesluter att jag också spelar VR-versionen!
LastYears Model

GC: Eh… PlayStation 2-versionen är en av våra minst favoritversioner, den kändes alltid så ful och oelegant.

Dyrt till halva priset
Jag avslutade nyligen Resident Evil Village efter att ha köpt den för halva priset på Xbox Series S och… I don’t th

bläck det var värt det.

Jag njöt mest av slottssektionen, som är väldigt tidigt i spelet, och det känns som att det bara gick utför sedan dess.

Fotograferingen kändes helt enkelt inte rätt och jag hoppas Capcom återvänder till tredje person för nästa och tar tillbaka Leon. Kudos till Capcom för att ha provat olika idéer och teman genom hela spelet men för mig kändes det helt enkelt inte rätt.

Jag fortsatte att spela bara för att se historien igenom och ta reda på vad som händer och även om det verkligen inte är ett dåligt spel, ångrar jag mitt köp.

Jag har hört bra saker om Metro Exodus som för närvarande säljs för £7,99. Jag tror att jag ska ge det ett försök.
wasimr34

Den andra sidan
Glad gaz be rotten har hittat ett lyckligt spelliv. Jag har också övervunnit stora strider i mitt liv genom spel, men jag måste tillägga att det finns en mörk sida av spel med onlinetrakasserier.

Men på det hela taget kan spellivet vara ett bra och lyckligt sådant. God jul och gott nytt år till alla och GameCentral.
Anon

By Adam

If you want to contribute kindly contact at [email protected] or [email protected] also you can buy guest posts from our other different sites and write post for us.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *