Tue. Jul 5th, 2022


Hur lägger jag till en ikon i min e-post på Android?

Vilken e-postapp använder du? Först, gå till din applåda/hanterare och leta efter ikonen på fliken allt.Om du hittar den länge, tryck på den och dra den till din startskärm. Om den inte finns där, titta på fliken inaktiverad/avstängd och aktivera den igen.

Hur får jag e-postikonen på min Samsung-telefon?

Så du skulle behöva trycka och hålla på valfritt bakgrundsområde på valfri hemskärm och sedan välja ikonsektionen på skärmen som dyker upp. Bläddra sedan igenom ikonerna för att hitta den för appen som du använder för att komma åt din e-post. Tryck på den och lägg till den på startskärmen.

Hur lägger jag till en e-postikon på min startskärm?

representera din app på en enhets hem- och alla appar-skärmar.Launcher-ikoner tillhandahålls till Google Play Butik, med följande krav:

 • Dragbara ikoner i PNG- eller vektorformat.
 • Bakgrunds- och förgrundslager utan mask eller bakgrundsskuggor.
 • Alla lager måste överskrida basikonens form med 50 %

Hur lägger jag till e-postikon på Android?

Prova detta

 • Tryck och håll var som helst i bakgrunden på din startskärm.
 • Leta reda på ikonen du vill ha bland ikonerna för appar som visas. (du kanske måste bläddra).
 • Tryck och håll ned den ikon du vill ha och dra den sedan till skärmen du vill ha den på. (Visas vanligtvis ovan.)

20 februari 2017

Hur sätter jag en e-postikon på min startskärm?

Så du skulle behöva trycka och hålla på valfritt bakgrundsområde på valfri hemskärm och sedan välja ikonsektionen på skärmen som dyker upp. Bläddra sedan igenom ikonerna för att hitta den för appen som du använder för att komma åt din e-post. Tryck på den och lägg till den på startskärmen.

Var finns Samsung Email-appen?

Obs: Samsung Email-appen kan vara laddas ner från Galaxy Store eller Google Play Store. Om du använder en e-postklient från Google, Yahoo eller Microsoft behöver du bara en e-postadress och ett lösenord.

Hur installerar jag om e-postappen på min Samsung?

Installera om appar eller slå på appar igen

 • Öppna Google Play Butik på din Android-telefon eller surfplatta.
 • Tryck på profilikonen till höger.
 • Tryck på Hantera appar enhet. Klara av.
 • Välj de appar du vill installera eller aktivera. Om du inte hittar appen trycker du på Installerad högst upp. Inte installerad.
 • Tryck på Installera eller Aktivera.

Hur får jag en e-postikon på min telefon?

Prova detta

 • Tryck och håll var som helst i bakgrunden på din startskärm.
 • Leta reda på ikonen du vill ha bland ikonerna för appar som visas. (du kanske måste bläddra).
 • Tryck och håll ned den ikon du vill ha och dra den sedan till skärmen du vill ha den på. (Visas vanligtvis ovan.)

20 februari 2017

Hur skapar jag en genväg för e-post på min Android?

Så du skulle behöva trycka och hålla på valfritt bakgrundsområde på valfri hemskärm och sedan välja ikonsektionen på skärmen som dyker upp. Bläddra sedan igenom ikonerna för att hitta den för appen som du använder för att komma åt din e-post. Tryck på den och lägg till den på startskärmen.

Hur får jag en ikon att visas på min startskärm?

Genvägar som du kan använda.ActionShortcutSkicka ett e-postCtrl + EnterSpara ett utkastCtrl + sUppdatera din inkorgCtrl + uÖppna vald konversation (genväg)Högerpil11 fler rader

Hur lägger jag till en e-postikon på min telefon?

Öppna applikationsskärmen.Tryck och håll ned programikonen som du vill lägga till på startskärmen. Applikationsskärmen stängs så att du kan placera ikonen på hemskärmen. Lyft fingret för att placera den eller dra ikonen dit du vill ha den på skärmen och lyft sedan fingret.

Hur får jag tillbaka min e-postikon på min Android?

Genvägar som du kan använda.ActionShortcutSkicka ett e-postCtrl + EnterSpara ett utkastCtrl + sUppdatera din inkorgCtrl + uÖppna vald konversation (genväg)Högerpil11 fler rader

Hur sätter jag en e-postikon på min Samsung-telefon?

Så du skulle behöva trycka och hålla på valfritt bakgrundsområde på valfri hemskärm och sedan välja ikonsektionen på skärmen som dyker upp. Bläddra sedan igenom ikonerna för att hitta den för appen som du använder för att komma åt din e-post. Tryck på den och lägg till den på startskärmen.

By Adam

If you want to contribute kindly contact at [email protected] or [email protected] also you can buy guest posts from our other different sites and write post for us.

Leave a Reply

Your email address will not be published.