Mon. Aug 15th, 2022

Jag är besatt av en pinne i Destiny 2:

The Witch Queen. Det är en mening jag aldrig trodde att jag skulle uttala innan det nya glaivevapnet kom till spelet förra veckan. Släppt som en del av The Witch Queen-expansionen, är glaiven en kraftfull och mångsidig… pinne. Eller “stabbiga stabbiga mordpinnar”, som Bungie beskrev glaiverna förra veckan. Du kan närstrida med den och döda fiender på nära håll, skjuta en projektil på långt håll eller blockera en attack. Jag har fastnat för glaiven ända sedan den släppte i början av The Witch Queen-kampanjen. Jag känner mig verkligen oövervinnerlig med glädjen i Destiny 2, och det är den första nya vapentypen på flera år som har haft en så omedelbar inverkan på hur jag spelar spelet.

När jag först började använda glaiven kändes den spännande och unik.

vilket gjorde att jag kunde utföra attacker och utplåna fiender på sätt som jag aldrig har kunnat i Destiny 2 förut. Projektilen kräver lite behärskning och skicklighet, och jag tyckte att blockeringen var perfekt för när jag skulle ladda om utan täckning, eller när jag underskattade fiendens skrik som spränger dig från ovan.

Glaiven låter dig utplåna fiender med lätthet. Tom Warren / The Verge.

Det enda jag blev riktigt besviken över var hur långsam det gick att ladda om och använda effektivt. Men det finns mer kraftfulla förmåner du kan låsa upp för att se över hur en glaive känns. Där den nya Enigma-glaiven verkligen blir intressant är när du börjar höja nivån och låsa upp dessa förmåner tack vare Destiny 2:s nya vapentillverkningssystem. Jag valde impulsförstärkaren och frenzy-förmånerna, som dramatiskt förbättrar omladdningshastigheten, projektilhastigheten, hanteringen och skadorna.

By Adam

If you want to contribute kindly contact at [email protected] or [email protected] also you can buy guest posts from our other different sites and write post for us.

Leave a Reply

Your email address will not be published.