Wed. Sep 27th, 2023

Klicka här X-Men: Dark Phoenix’s Poor Performance

Jennifer Lawrence, som spelade Raven Darkhölme/Mystique i Foxs X-Men-serie, har tagit en del av ansvaret för Dark Phoenix misslyckande kritiskt och kommersiellt.

I en intervju med Vanity Fair kom ämnet för Lawrences senaste kritiska och kommersiella filmmisslyckanden upp, som inkluderar 2017 års mamma!, 2018 års Red Sparrow, 2016 års Passengers och 2019 års Dark Phoenix. Lawrence tog upp de filmerna, som är hennes fyra senaste släpp, och sa: “Jag pumpade inte ut den kvalitet som jag borde ha. Jag tror bara att alla hade blivit trötta på mig. Jag hade blivit trötta på mig. Det hade precis blivit trötta på mig. till en punkt där jag inte kunde göra någonting rätt. Om jag gick på en röd matta var det “Varför sprang hon inte?”… Jag tror att jag var tilltalande för människor under större delen av mitt liv. Arbetet gjorde mig känner att ingen kan vara arg på mig: “Okej, jag sa ja, vi gör det. Ingen är arg.” Och sedan kände jag att jag nådde en punkt där folk inte var nöjda bara av min existens. Så det skakade mig ur tanken att arbete eller din karriär kan ge någon form av frid i din själ.”

RELATERAD:
Spider-Man: No Way Homes trailer kan hänvisa till en annan Marvel-film som du inte förväntade dig

Mother!, Red Sparrow, Passengers och Dark Phoenix har 68 procent, 45 procent, 30 procent respektive 22 procent. På biljettkassan tjänade mamma! 45,5 miljoner dollar mot en budget på 30 miljoner dollar, Red Sparrow tog in 151,6 miljoner dollar mot en budget på 69 miljoner dollar, Passengers tjänade 303,1 miljoner dollar mot en budget på mellan 110 och 150 miljoner dollar och Dark Phoenix tog in 252,4 miljoner dollar mot en budget på 200 miljoner dollar. I allmänhet måste en film tjäna minst två gånger sin budget för att anses lönsam på grund av kombinationen av marknadsförings- och produktionskostnader.

Lawrence spelade Mystique först i 2011 års X-Men: First Class, som startade om Foxs mutantserie. Hon fortsatte med att spela i 2014 års X-Men: Days of Future Past och 2016 X-Men Apocalypse. Medan Lawrence dök upp som Mystique i Dark Phoenix, dödades hennes karaktär relativt tidigt in i filmen.

RELATERAD:
Den animerade X-Men-serien bevisade hur illa Fox slösade bort en kraftfull Marvel-mutant

Dark Phoenix var den andra av Foxs X-Men-filmer som utforskade den kraftfulla psykiska Jean Gray som blev den titulära kosmiska enheten. Filmen var också den sista i Foxs X-Men-serie, som började 2000, då Disney förvärvade 21st Century Fox vid tidpunkten för projektets release. Den försäljningen innebär att Marvel Studios nu kommer att kunna använda karaktärer som tidigare tillhörde Fox, inklusive X-Men och Fantastic Four. Men för närvarande finns det ingen indikation på när X-Men kommer att debutera i Marvel Cinematic Universe.

Lawrence kommer nästa gång att dyka upp i Don’t Look Up. Den svarta komedin är regisserad och skriven av Anchorman: The Legend of Ron Burgundys Adam McKay. Den svarta komedin kommer att släppas den 24 december. Filmen spelar Lawrence och Leonardo DiCaprio som forskare som försöker varna mänskligheten för en inkommande komet som kommer att förstöra planeten .

Dark Phoenix finns nu på Disney+. Filmen är regisserad och skriven av Simon Kinberg och har även James McAvoy, Michael Fassbender, Nicholas Hoult, Sophie Turner, Tye Sheridan, Alexandra Shipp och Jessica Chastain i huvudrollerna.

By Adam

If you want to contribute kindly contact at [email protected] or [email protected] also you can buy guest posts from our other different sites and write post for us.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *