Mon. May 16th, 2022

Sony har äntligen tillkännagett officiella PS5 frontpaneler i olika färger.

inklusive rött, rosa, blått, lila och – tack och lov – svart. Men om du letar efter ett enkelt sätt att förändra PS5:s estetik med poppad krage, kanske du vill kolla in Dbrands nya PS5 Darkplates 2.0, som är mer rundade och lägger till ett galler på varje sida. Dbrand skickade några till The Verge, och jag har tagit några bilder av dem på min PS5 Digital Edition så att du kan få en uppfattning om hur de kan se ut på din konsol. (Foton tagna på min iPhone 12 Mini.)

Så här ser Darkplates 2.0 ut direkt. Foto av Jay Peters / The Verge

Här är en titt när konsolen ligger horisontellt. Jag har också applicerat en Dbrand matt svart remsa på mitten av konsolen, som vanligtvis är blank. Foto av Jay Peters / The Verge Jag gillar verkligen den mattsvarta finishen på Darkplates 2.0. Jag tycker att den inte är riktigt lika iögonfallande som PS5:s vanliga tvåfärgade utseende, och den matchar väl med Xbox Series X och den svarta Nintendo Switch-dockan. Och i likhet med vad min kollega Sam Byford observerade med den första versionen av Darkplates, känns plasten som används för Darkplates 2.0 robust – och jag är glad att det är fallet eftersom ett set för närvarande kostar $59,05.

By Adam

Leave a Reply

Your email address will not be published.