Fri. Jan 27th, 2023

Razers Kishi USB-C Mobile Game Controller för Android är tillbaka till försäljning för $44,99 idag. Jag köpte en till samma pris under Black Friday förra året, och den blev snabbt mitt favoritköp 2021.

Det finns definitivt ett samband mellan ökat ansvar i min karriär och familjeliv, och en minskning av mängden tid kvar för dedikerat spel. Eftersom det är killen som fortfarande äger och köper alla större (och många mindre) amerikanska konsolsläpp sedan Nintendo Entertainment System, är denna brist på spelfritid svår att hantera.

Razer Kishi Mobile Game Controller / Gamepad för Android USB-C

Jag vände mig till mobilspel på min Google Pixel 6 Pro och började tjata runt en Nintendo Switch i min dagliga ryggsäck för ett par år sedan. Detta låter mig få åtminstone några minuter av tillfälligt, retro- och fjärrspelande medan jag väntar på möten, mina barns aktiviteter, sängliggande och andra “mellan” tider. Jag utvecklade snabbt en avsky för pekskärmskontroller under mobilspel och provade flera Bluetooth-kontroller som aldrig riktigt kliade mig. När Razer Kishi var rabatterad under $50 för första gången köpte jag den omedelbart. Det är en bokstavlig gamechanger. Jag tror inte att det har gått en vecka sedan november förra året som det inte har sett någon fast speltid. Rocket League Sideswipe, Stardew Valley, en myriad av retrospel och PlayStation- eller Xbox-streaming är nu spelbara på ett sätt som är mycket mer intuitivt, kontrollerbart och utan fördröjning.

Mobilspelare som äger en senaste generationens Google Pixel

  • Samsung S-series eller nästan vilken som helst annan USB-C-flaggskepps Android-telefon bör dra nytta av detta $44,99 Razer Kishi-erbjudande. Dina tummar och dina värdefulla minuter av tillfällig speltid kommer att vara mycket bättre för det.

By Adam

If you want to contribute kindly contact at [email protected] or [email protected] also you can buy guest posts from our other different sites and write post for us.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *