Tue. Jul 5th, 2022
Stäng parken för gott


Vi har den sista delen av den andra trilogin av Jurassic park filmer i Jurassic World: Dominion på bio på fredag. Ska du kolla upp det? Jag delar med mig av mina tankar om filmen nedan.

Jurassic World: Dominion fastställs fyra år efter Jurassic World: Fallet kungadöme, med mänskligheten hängande i balans när människor och dinosaurier samexisterar efter förstörelsen av Isla Nublar. I filmen återvänder Jeff Goldblum, Laura Dern och Sam Neil.

Det är ärligt talat galet att tänka tillbaka på den här franchisen och veta att det bara skulle finnas en av dessa filmer. Nästan trettio år senare får vi vår sjätte del. Jag minns att jag gjorde franchiserankingen tidigare i år och tänkte “vad kunde ha varit?” om de bara låter den första leva för sig själv.

Jag vet inte var jag ska börja Jurassic World: Herravälde, eftersom hela filmen kändes som en fullständig katastrof. Filmen kändes aldrig som att den hade någon känsla för riktning i vad den ville säga.

Jurassic World: Dominion måste bli den sista filmen i serien

Vi kommer fräscha av hälarna Top Gun: Maverick, som PERFEKTERADE nostalgifaktorn, och med detta kändes det påtvingat och så malplacerat. Du tog tillbaka dessa tre karaktärer utan någon anledning och de tillförde verkligen inget spektakulärt till historien.

Låt oss prata om vad jag tyckte om. Jag älskade de nya tilläggen i DeWanda Wise och Mamoudou Athie. Varje gång en av dem var på filmduken blev jag upprymd för att de var så bra i sina respektive roller.

Dinosauriestriderna var bra, men jag ville ha mer, det här är JURASSIC WORLD, inte HUMAN WORLD. Jeff Goldblum tillade ingenting till historien, men jag skrattade åt ett av hans fem skämt, vilket var bra, antar jag?

Åh, om någon vill kritisera min kärlek till Snabbt och rasande franchise och vägen den har gått, jag skulle älska att peka dig på denna löjliga film. Varje jakt, slagsmål och ögonblick kändes så löjligt att jag ville skrika. Naturligtvis kan jag avbryta misstro (vi pratar dinosaurier) men kom igen. Kom inte ens igång med hur varje scen ledde till att en perfekt placerad sak hände VARJE gång.

Sammantaget, om du vill avsluta trilogin eftersom du har sett de andra två, gå och se det på storbildsskärmen. Återigen, jag uppmuntrar det men SÄNKA dina förväntningar. Det är en överfylld, alldeles för lång film som jag hoppas får ett slut på den här franchisen. De kommer aldrig att kunna återuppliva vad den första filmen gav oss, och den borde sluta försöka. Det är dags att stänga dörren till parken för gott.

Jurassic World Dominion har biopremiär på fredag.

By Adam

If you want to contribute kindly contact at [email protected] or [email protected] also you can buy guest posts from our other different sites and write post for us.

Leave a Reply

Your email address will not be published.