Mon. Sep 26th, 2022
The Walking Dead, Veckans överlevnadsregel: aldrig anta

[ad_1]

Terry Crews som Joe – Tales of the Walking Dead _ Säsong 1 – Foto: Curtis Bonds Baker/AMC

Det var ett tag sedan jag hade en Veckans överlevnadsregel (visserligen var jag sjuk den senaste veckan eller så, och det förstörde bara min vilja att skriva en), men efter att ha sett det första avsnittet av Tales Of The Walking Dead, Jag har hittat min inspiration igen.

Första avsnittet av Tales of TWD var, ärligt talat, något jag har velat ha från The Walking Dead universum ett tag nu: För all del, en webbisode i full längd som fungerar som en fristående berättelse efter en slumpmässig karaktär. I det här fallet var det en karaktär efter mitt eget hjärta, Joe.

Joe (Terry Crews) var en rolig karaktär, en domedagsförberedare som slutligen fick rätt när zombieapokalypsen slog till. Men Joe, tillsammans med sin nya vän, Evie (Olivia Munn), och hans blivande kärleksintresse, Sandra (Kersti Bryan) gjorde några allvarliga misstag i veckans avsnitt, till stor del på grund av att göra det avgörande misstaget att göra antaganden om människor och situationer.

Faktum är att jag är ganska säker på att alla problem som folk hade den här veckans Tales of TWD uppstod från variationer på detta misstag, och så, för mitt första Veckans överlevnadsregel för den här nya serien kommer jag att fokusera på frågan om att göra antaganden, och varför det är något du bör sträva efter att undvika i en zombieapokalyps.

[ad_2]

By Adam

If you want to contribute kindly contact at [email protected] or [email protected] also you can buy guest posts from our other different sites and write post for us.

Leave a Reply

Your email address will not be published.