Sat. Jan 28th, 2023

Många människor kommer att jämföra Steam Deck med Switch.

och det är helt rättvist, men efter att ha tillbringat mer än en vecka med Valves bärbara PC, tror jag att det finns en bättre analogi till hands: Steam Deck är vad som händer när Vita och Wii U blir full på Linux och får en stor bebis tillsammans. Steam Deck kombinerar Valves välbekanta PC-skyltfönster med några av de bästa idéerna från dessa ikoniska, utgående konsoler, och packar allt i en biffig hårdvara. Precis som Sony och Nintendo gjorde alla dessa år innan, med Steam Deck Valve frågar man tyst,

behöver någon detta?

Det korta svaret är nej. Men du kommer fortfarande att vilja ha en.

När jag packade upp Steam Deck och fick en bra titt på Valves handdator för allra första gången, skrattade jag. Jag kunde inte låta bli, men den här saken är på allvar så stor att den är rolig. Steam Deck är 11,7 tum långt, 4,6 tum högt och 1,9 tum tjockt, och det väger 1,5 pund. Som jämförelse väger Switch Lite och Vita vardera cirka ett halvt pund, medan Wii U-spelplattan väger drygt 1 pund.

Steam Deck recensionEngadget.

Steam-däckets tyngd påverkar hur jag interagerar med varje spel i mitt Steam-bibliotek. Jag kommer på mig själv med att hålla systemet lågt i knät, ofta stötta det på låren och dra ner nacken för att kunna spela. Efter ungefär en timme i denna position börjar musklerna längs bakhuvudet att värka, och jag har kallat detta fenomen för Steam Deck-neck. Det är lätt att åtgärda med lite sträckning och ompositionering, men Steam Deck hamnar alltid tillbaka i mitt knä och cykeln av obehag fortsätter.

By Adam

If you want to contribute kindly contact at [email protected] or [email protected] also you can buy guest posts from our other different sites and write post for us.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *