Mon. Aug 15th, 2022

Valves bärbara speldator för $400 och uppåt.

Steam Deck, började säljas i morse… men du fick inget e-postmeddelande från Valve, antar jag? Det gjorde inte jag heller – och som Valve just nu förklarar beror det på att de går ut i små omgångar snarare än alla på en gång; nästa parti kommer inte förrän måndagen den 7 mars; och sedan går de ut i omgångar varje måndag, förmodligen under juni månad.

Hade du en reservation för Q1 2022 Du bör se din e-post i slutet av mars. Q2 2022?

De börjar i april, då jag förhoppningsvis kommer att få mina eftersom jag beställde den allra första dagen (men vem vet, bokningswebbplatsen hade mycket problem den morgonen). Och om din bokning säger “Efter Q2 2022”, säger Valve, håll utkik efter “nyheter snart.” Kanske betyder det att de kommer att sluta leverera varje vecka vid den tidpunkten? Valves Q3 skulle normalt köra juli till september.

De goda nyheterna:

Valve skickar inte en inbjudan till dig förrän din enhet faktiskt är redo att skickas, du får 72 timmar på dig att slutföra köpet, din bokningsavgift på 5 USD räknas till försäljningen och du behöver inte betala någonting extra för frakt — det ingår. Du måste dock bestämma om du är intresserad av att bli en early adopter. Som jag förklarar i min Steam Deck-recension är det i grunden en spelkonsol med tidig tillgång. Har du några fler frågor om Steam Deck som inte tas upp i recensionerna? Kontakta mig på [email protected] så ska jag försöka svara i en FAQ nästa vecka.

By Adam

If you want to contribute kindly contact at [email protected] or [email protected] also you can buy guest posts from our other different sites and write post for us.

Leave a Reply

Your email address will not be published.