Wed. Nov 23rd, 2022

Få spel har funnits där för mig på det sätt som Animal Crossing:

New Horizons har. Tom Nooks semesterpaket tog oss iväg först i mars 2020, och under de senaste två åren sedan dess har jag tillbringat tid på min ö varje dag. Mina konsekventa besök är inte ett resultat av någon form av känsla av skyldighet, eller en självpåtagen prestation att fortsätta en löprunda. Istället föds de ur en önskan att omge mig i den välbekanta komfort det ger, och behålla en känsla av rutin och stabilitet. Animal Crossing: New Horizons kanske inte har samma typ av allomfattande grepp över mig, eller världen för den delen, som det först gjorde, men det ger mig fortfarande ett utrymme där jag kan ta ett steg bort från allt – om så bara för en litet tag.

Tröstande visshet Animal Crossing: New Horizons

Precis som resten av communityn längtar jag fortfarande efter nytt innehåll för att få lite välbehövlig variation till min simulerade värld. Men även med bristen på uppdateringar, återvänder jag fortfarande ständigt till New Horizons. Under större delen av 2020 och 2021 började jag min morgonritual med ett 30-minuters besök på min lilla ö. Att hälsa byborna som alltid är så glada att se mig hjälpte mig att börja min dag med ett leende. När saker och ting ofta kändes så dyster i verkliga livet, var Animal Crossing en solstråle som omgav mig med en tröstande värme. När omständigheterna förändrades runt mig började jag dyka in för ett kvällsbesök i New Horizons istället. Dessa korta nattsessioner gjorde att jag kunde varva ner och sätta mig ner för lite “mig-tid”.

Under de första dagarna hade jag naturligtvis så mycket att göra och stegvis arbeta mot. Nu, 2022

har jag gjort allt som erbjuds. Även om nytt innehåll kan förändra det, har jag kommit till insikten att det inte riktigt är därför jag har fortsatt att nå Animal Crossing: New Horizons två år efter att det lanserades. Helt ärligt så gör jag inte ens så mycket i det längre.

By Adam

If you want to contribute kindly contact at [email protected] or [email protected] also you can buy guest posts from our other different sites and write post for us.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *