Mon. May 16th, 2022

AT&T har ombildat det klassiska Snake-spelet på ett nytt, interaktivt och helt onödigt sätt i ett försök att främja kapaciteten hos dess 5G-nätverk. Kallas Warp Speed ​​Worm, det är en AR-effekt som kan användas på Instagram och Facebook Messenger-videosamtal.

Snake var förstås det bästa spelet på din tidiga Nokia-telefon.

Eller, beroende på din ålder och generella nivå av apati mot gymnasiematematik, kanske du känner igen det som spelet du spelade på din TI-83 grafräknare medan du skulle lära dig om koefficienter. Inte för att jag känner någon som skulle göra det. I vilket fall som helst är det här senaste bidraget till den stora Snake-spelgenren ett AR-filter där titelmasken styrs av dina huvudrörelser. Du kan spela med vänner, vilket AT&T vill att du ska göra på deras 5G-nätverk, eller så kan du vara en total doofus och spela på egen hand med kameran i Instagram-appen.

DU KAN SPELA MED VÄNNER, SOM AT&T VILL ATT DU GÖR PÅ DERES 5G-NÄTVERK.

Det är lite sött – du lutar huvudet åt vänster eller höger för att styra masken att plocka upp små spelkontrollikoner. Som du kommer ihåg från AP Calculus, ju mer masken äter, desto längre blir den. När masken oundvikligen äter sig själv är spelet över, och en sorglig liten död maskkrona dyker upp på ditt huvud. Jag gav spelet ett försök själv efter att ha kämpat för att förstå hur man sparar och använder en AR-gruppeffekt på ett Instagram-videosamtal. Jag ska erkänna att jag missade de fysiska kontrollerna på min räknare och att min hals knarrar oroväckande högt när jag lutar den upprepade gånger. Jag kan inte heller kommentera hur AT&T 5G skulle ha förbättrat upplevelsen – det fungerade utmärkt på mitt Wi-Fi hem.

By Adam

Leave a Reply

Your email address will not be published.