Tue. Sep 26th, 2023

Läsarna namnger de spel som de ser mest fram emot från The Game Awards och de som de fortfarande hoppas kommer att tillkännages.

Med The Game Awards som årets sista stora avslöjningshändelse, frågade ämnet för veckans heta ämne vad du är mest upphetsad över och vilket spel du fortfarande är upprörd över.

Det fanns många olika förslag, där Elden Ring och Zelda: Breath Of The Wild 2 var bland de mest efterlängtade, men med så relativt få nya släpp i år erkände de flesta att deras mest eftersökta lista för 2022 fortfarande är i stort sett densamma som för 2021 …

Maximal förväntan
Jag kan inte säga att jag var särskilt exalterad över något på The Game Awards. Star Wars-spelet såg bra ut, men då inser du att det är av killen som skrev Beyond: Two Souls, som får ett stort yikes från mig. Så i slutändan är spelen jag mest ser fram emot desamma som någonsin: Zelda: Breath Of The Wild 2, Elden Ring och God Of War: Ragnarök.

Bara en av dem var på The Game Awards och om jag ska vara ärlig tillförde den nya Elden Ring-trailern inte riktigt något nytt eftersom min förväntan redan är på topp och det inte fanns så mycket ny information.

Zelda och God Of War I har i princip noll oro över kvaliteten, precis när de ska släppas. Jag tror inte att någon av utvecklarna skulle släppa spelen oavslutade eller inte upp till deras standarder, vilket betyder att jag inte heller helt tror att de kommer att släppas nästa år. Men bra saker kommer till dem som väntar, säger de.
Cody

Uppenbarligen, förmodligen
Jag antar att mitt mest efterlängtade nya spel i teorin är GTA 6, men jag spekulerar så mycket över när det kommer att släppas att jag inte ens vet vad jag ska tänka om det längre. Uppenbarligen (förmodligen?) kommer det att komma ut någon gång men det verkar inte finnas någon aning om när, med den lilla antydan som finns att det kommer att bli senare snarare än förr.

Rockstar skulle inte ens tillkännage Bully 2, enligt rykten, av någon anledning. Kanske för att de är oroliga för kvaliteten, med tanke på vad som hände med GTA 3-remastern, men jag ser inte hur det skulle ha stoppat den vanligtvis låga informationen som Game Awards avslöjar.

För att vara ärlig så blir det lite tröttsamt att alltid se fram emot spel som inte ens har annonserats ännu. Jag önskar att jag var upphetsad över Elden Ring som vissa människor, det skulle göra saker mycket lättare.
Anton

Icke infinnande
Det spel jag mest hoppades att få se på The Game Awards var Starfield, så jag blev lite upprörd över att inte hitta ett omnämnande. Till skillnad från Bully 2 verkar det inte ens finnas ett rykte om att det någonsin var tänkt att vara där, vilket jag tycker är synd.

Det kanske betyder att Bethesda är tillbaka på sitt “säg ingenting förrän sex månader innan det är slut” men jag trodde att de hade gett upp det för ett tag sedan. Men vem vet vad som händer med coronaviruset. Jag hoppas bara att jag har något att se fram emot som är mer än bara lite konceptkonst snart.
Helion

E-posta dina kommentarer till: [email protected]

In i atmosfären
Jag ser verkligen fram emot Gotham Knights och Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge.

Jag har alltid gillat idén med Gotham Knights-spelet och i år har jag läst Nightwing-serien, som har fått ännu mer att vilja spela som Dick Grayson.

Jag har länge varit fan av Turtles och Shredder’s Revenge ser ut att bli en rolig retroblast!

Jag ser också fram emot Evil West från Flying Wild Hog. Jag gillade verkligen Darkwatch på PlayStation 2 och det här ser ut som en tredje persons andliga uppföljare.

Jag ska erkänna att jag fortfarande njuter av hajpen med spel som avslöjas tidigt, självklart skulle jag hellre se gameplay men vissa CGI-trailers kan vara mycket effektiva för att fånga stämningen i ett spel.
LastYears Model

Väntar fortfarande
Jag kan inte komma på mycket som inte redan har tillkännagetts som jag möjligen skulle kunna se fram emot mer än de tre spelen jag har haft på min önskelista i bokstavligen år nu. Det är Metroid Prime 4, Zelda: Breath Of The Wild 2 och Elden Ring. Alla ganska självklara val, dock, och min hype för Zelda och Metroid är förmodligen överträffad av nyfikenhet och osäkerhet just nu.

Det gäller även för ett annat spel som jag har varit väldigt sugen på sedan det tillkännagavs, vilket är Marvel’s Midnight Suns. Medan det kortbaserade stridssystemet har varit föremål för förtida klagomål, tror jag att Firaxis har förtjänat mitt intresse enbart genom deras härstamning. Men ett spel med XCOMs djup och tillfredsställelse i Marvels serieuniversum låter bara briljant på papper. För ett tag sedan skrev jag i ett hett ämne om bästa användning av befintlig IP och föreslog XCOM x X-Men och det här är förmodligen det närmaste vi kommer det.

När det gäller vad som eventuellt skulle kunna tillkännages i framtiden som skulle skjuta till toppen för mig, kanske en Smash Bros. Ultimate-behandling av Mario Kart, med en modern remake av varje bana och racer som någonsin förekommit i serien. För att matcha det är nästa 3D Mario-spel som är ett ambitiöst spel med öppen värld definitivt något som skulle hjälpa serien att utvecklas när det gäller ambitioner, om Zelda är något att gå efter. Jag kunde se att dessa båda var tidiga Switch 2-titlar.

Lustigt nog föreställer jag mig att Metroid, Zelda och Elden Ring alla skulle ha släppts vid det här laget om det inte hade varit för oväntade förseningar, och Midnight Suns skulle ha varit bara några månader bort.
Panda

Ingen förändring
Mitt mest efterlängtade spel 2022 är Lego Star Wars: The Skywalker Saga, exakt samma som det var för i år!

Jag oroar mig bara för att ju längre tid det tar att komma ut, desto svårare blir det för det att uppfylla mina förväntningar. Jag är dock nöjd med det jag har sett hittills och är glad att det inte släpps förrän det är klart.
Pigfish2 (PSN-ID)

MER: SPEL
zonpostbild för inlägg 15786708
Nintendo Switch Online shadow släpper fem Mega Drive-klassiker till

zonpostbild för inlägg 15788468
Den andra Sega arkadminikonsolen kommer ut nästa år – shmup-fans kommer att älska den

zonpostbild för inlägg 15789369
Pokémon Center UK-butiken är live – här är den bästa varan till jul

Snart eller inte snart
Sammantaget var Game Awards ganska roligt. Livemusiken och publiken, och presentationen av den med de speciella gästerna, var underhållande för det mesta. Jag såg den på Liriks streamingkanal på Twitch, som uppenbarligen gjorde den ännu roligare, men det var så bra att se en scen och publik titta på liveunderhållning igen.

De bästa spelen för mig var de som snart skulle bli som Elden Ring. Nightingale hade också några av de bästa CGI:erna, med Halos TV-serie som också såg ganska bra ut. Matrix-spelet var en grafisk demo och förutom att se väldigt fotorealistiskt och lockande ut kan jag inte säga vad mer jag kan förvänta mig egentligen.

Precis som Nightingale ser Alan Wake 2 ut som en möjlig kultklassiker, som om den dras av kan bli ganska speciell. Vi vet redan vilket spel vi trodde att vi skulle uppleva, men utifrån tipsen sa utvecklarna att det kommer att bli mindre action och mer överlevnadsskräcken vi förväntade oss från originalspelet. Jag antar att den gaslampbaserade Nightingale kommer att vara en tredje persons överlevnad med en blandning av utforskning och en mängd olika vapentyper för närstrid och avståndsstrid.

Hur som helst, det kommer att dröja ett tag för några av de ovan nämnda, men med Star Wars: Eclipse som också ser intressant ut, kan jag vänta på bra spel. Och på tal om bra spel, bra att se att It Takes Two vinner totalt bästa spel och Resident Evil Village där uppe också. Wonder Woman var också en överraskning, som en intressant titel för att se vad som händer.

Så ja, en bra prisutdelning och några spännande år framöver. Och det gjorde det för mig till en framgångsrik uppvisning av snart, eller nästan snart, nya speltitlar. Men var var Beyond Good And Evil 2!
Alucard

E-posta dina kommentarer till: [email protected]

Det finstilta
Nya uppdateringar för inkorgen visas varje vardagsmorgon, med speciella inkorgar för heta ämne på helgen. Läsarbrev används på meriter och kan redigeras för längd och innehåll.

Du kan också skicka in din egen 500 till 600-ords läsarfunktion när som helst, som om den används kommer att visas i nästa lediga helgtid.

Du kan också lämna dina kommentarer nedan och glöm inte att följa oss på Twitter.

 

By Adam

If you want to contribute kindly contact at [email protected] or [email protected] also you can buy guest posts from our other different sites and write post for us.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *